Janusfabrikken AS

N-5267 Espeland, Norway

+47 55 53 58 00

Opening hours: 08 - 16

About JanusPro

JanusPro er i dag en vel etablert leverandør av beskyttende undertøy og mellombekledning til forsvar og industri- og håndverksbedrifter i inn- og utland. JanusPro leverer klær som beskytter mot kulde, varme, flammer, lysbuegnist og statisk elektrisitet. Når alle disse egenskapene finnes i ett og samme plagg, kaller vi det multibeskyttende klær.

JanusPro Regular, Extra, Pluss og Workwool er alle under-kolleksjoner av JanusPro og har alle ulike egenskaper. I tillegg har vi antiflame ullsokker. Kolleksjonene spenner fra lett undertøy til kraftige multibeskyttende og flamme-hemmende plagg, laget for å tilfredsstille de høyeste kvalitetskrav. På Janusfabrikken i Bergen har vi helt siden 1895, produsert kvalitetsklær
i ull. 

Vår lange historie har gitt oss en unik erfaring og kompetanse, og vi vet hva som fungerer i vårt varierte og utfordrende klima. Våre produkter er laget for å tåle daglig bruk, og hver maske er strikket med fokus på godt håndverk og høy kvalitet.

Ull er et fantastisk naturprodukt som har egenskaper ingen syntetiske fibre har klart å kopiere. Et ullplagg føles svalende når det er varmt og varmer når det er kaldt. Ull absorberer omlag 30 % fuktighet uten å føles våt på huden. Svette absorberes effektivt, noe som hindrer utvikling av bakterier og lukt. Plagget trenger derfor ikke vaskes mellom hver gang det brukes. Sjeldnere vask gir mindre forbruk av vann og vaskemidler og forlenger holdbarheten på plagget.

Snarvei til våre kolleksjoner
en_GBEnglish